COMENTARIU Sorin Avram. Florin Cîţu, #PremierulSpulberăTot

1212 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram. Florin Cîţu, #PremierulSpulberăTot

COMENTARIU Sorin Avram. Florin Cîţu, #PremierulSpulberăTot

„Spulber un fake news de la prima oră. PNRR nu a fost respins. PNRR nu a fost retrimis. #RomaniiTrebuieSaStie”. Cu această postare pe Facebook, premierul Florin Cîţu a spulberat fake-news-ul de nu s-a văzut. Făcut praf de dreapta premierului de dreapta, fake news-ul a plecat ruşinat şi s-a aşezat în braţele lui Marcel Ciolacu, şeful partidului de stânga, care l-a trimis să umble prin redacţii şi să strige că Guvernul a dat-o de gard cu PNRR-ul. După ce le-a spus românilor ce trebuiau să ştie, domnul Cîţu a plecat să se ocupe de lucruri mult mai serioase, cum ar fi revenirea economiei în ”V” şi adăugarea de procente la creşterea economică, o creştere la care celelalte ţări din lume se uită cu invidie. 
 
Şi ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a vorbit despre un fake news, dar nu unul oarecare, ci ”un fake news total”. Domnul Ghinea a mai spus ceva despre ”tâmpeniile” Marcel Ciolacu şi despre fostul primar PSD al Capitalei, Gabriela Firea, după care a plecat să îndrepte cu profesionalism cele câteva observaţii ale Comisiei Europene, care observaţii ”sunt ceva absolut banal pentru ministerul pe care il conduc”. Aşadar, de parcă nu ar fi fost destul de spulberat de premierul Cîţu, ministrul Ghinea a mai spulberat şi el o dată fake news-ul. 
 
Vicepremierul Dan Barna a vorbit despre atacul iresponsabil al PSD, care ”a fost şi rămâne un partid al sărăciei, un partid care crede că o Românie subdezvoltată poate să îi asigure acea clientelă politică cu care ne-a obişnuit şi cu care a ţinut România în subdezvoltare timp de 30 de ani”. Domnul Barna a subliniat că ”programul nu a fost respins, nu a fost retras, este o consultare firească, programul va fi aprobat, România va avea această resursă şi până în 2026 vom avea cu toţii şansa să vedem proiecte majore, proiecte importante care nu au existat niciodată în România”. 
 
Deci, am înţeles că treaba cu PNRR-ul este bună, ceea ce înseamnă că România va primi banii promişi pe care-i va folosi cu cap pentru dezvoltarea ţării şi pentru bunăstarea românilor. #RomaniiTrebuieSaStie. 
 
Şi am mai înţeles că, aşa cum ne-a obişnuit atunci când era la putere, PSD-ul minte, este iresponsabil şi nu vrea binele Ţării şi al poporului. Păi, dacă-i aşa, PSD-ul trebuie pur şi simplu spulberat. Bine că are cine să o facă. La treabă, domnule Cîţu! Tot cu croşeul de dreapta. Şi tot pe Facebook. #RomaniiTrebuieSaFieMandriDePremierulLor 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici