Comisia juridică a Camerei discută marţi cererea DNA privind reţinerea deputatului Ion Diniţă

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor se va reuni, marţi, la ora 11.00, pentru a decide în cazul solicitării Parchetului privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului PC Ion Diniţă.

62 afișări
Imaginea articolului Comisia juridică a Camerei discută marţi cererea DNA privind reţinerea deputatului Ion Diniţă

Ion Diniţă (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Biroul Permanent al Camerei reunit sămbătă a decis ca în termen de trei zile Comisia juridică să întocmească raportul în acest caz, iar plenul Camerei să se pronunţe în 20 octombrie.

Preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a precizat, după şedinţa Biroul Permanent, că deputatul Ion Diniţă îşi poate prezenta în Comisia juridică punctul de vedere, inclusiv însoţit de un avocat.

Potrivit Regulamentului, membrii Comisiei juridice au termen trei zile pentru raportul în cazul Diniţă, iar plenul se va pronunţa după încă cinci zile.

În plen, votul va fi secret, cu bile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici