Comisia juridică a Camerei respinge cererea opoziţiei privind revocarea Robertei Anastase

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a respins, luni, cererea opoziţiei privind revocarea din funcţie a preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, a declarat preşedintele Comisiei, Daniel Buda.

219 afișări
Imaginea articolului Comisia juridică a Camerei respinge cererea opoziţiei privind revocarea Robertei Anastase

Robertei Anastase (Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Buda a precizat că 14 deputaţi din Comisie au fost "pentru" respingerea acestei cereri, în timp ce "doi sau trei" deputaţi au fost împotrivă.

El a spus că a fost cvorum în Comisie când a fost luată această decizie.

Potrivit lui Buda, cererea de revocare a preşedintelui Camerei este neregulamentară deoarece preşedintele poate fi revocat doar la cererea grupului care l-a propus.

"Cererea de revocare a fost făcută ca să fie făcută", a mai spus Daniel Buda.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, luni, să trimită cererea de revocare a preşedintelui Camerei la Comisia juridică pentru întocmirea unui raport, a anunţat secretarul Camerei Dumitru Pardău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici