Comisia juridică: Încuviinţarea arestării preventive a deputatului Teodorescu, avizată. Cererea în cazul lui Marko Attila nu a întrunit numărul de voturi

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, cererea Parchetului de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Cătălin Teodorescu, acuzat de DNA în dosarul şefei DIICOT Alina Bica, decizia fiind luată cu 14 voturi "pentru" şi unul "împotrivă". Cererea Parchetului de încuviinţare a arestării preventive a deputatului UDMR Marko Attila nu a întrunit numărul necesar de voturi.

802 afișări
Imaginea articolului Comisia juridică: Încuviinţarea arestării preventive a deputatului Teodorescu, avizată. Cererea în cazul lui Marko Attila nu a întrunit numărul de voturi

Comisia juridică: Încuviinţarea arestării preventive a deputatului Teodorescu, avizată. Cererea în cazul lui Marko Attila nu a întrunit numărul de voturi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Cătălin Teodorescu a declarat la ieşirea din şedinţă că are încredere în justiţie.

"Am încredere în justiţie, justiţia va lămuri lucrurile", a spus Teodorescu.

El a venit la şedinţă însoţit de un avocat.

Cererea Parchetului de încuviinţare a arestării preventive a deputatului UDMR Marko Attila nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobată în Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, a anunţat, marţi, vicepreşedintele Comisiei Ciprian Nica.

Nica a precizat că voturile au fost 13 "pentru", două "împotrivă" şi două abţineri şi pentru a fi aprobată această cerere erau necesare 14 voturi "pentru", adică jumătate plus unu din numărul membrilor comisiei.

În cazul deputatului Cătălin Teodorescu, învinuit de DNA în acelaşi dosar cu Marko Attila, deputaţii jurişti au aprobat cererea de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici