Compania Naţională de Investiţii construieşte un corp nou de spital la Alexandria

A fost predat către Compania Naţională de Investiţii (CNI) amplasamentul noului corp de clădire care va fi construit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, anunţă preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

178 afișări
Imaginea articolului Compania Naţională de Investiţii construieşte un corp nou de spital la Alexandria

Sursa foto: Facebook.com/Victor Dragusin

Adrian Ionuţ Gâdea, preşedintele CJ Teleorman, anunţă, luni, că s-a dat startul pentru execuţia unui nou spital.

„Astăzi (luni - n.r.), a fost predat către Compania Naţională de Investiţii - CNI, amplasamentul noului corp de clădire care va fi construit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria! Cu acest prilej, directorul general al Companiei Naţionale de Investiţii - CNI SA, Manuela Pătrăşcoiu, reprezentantul titularului investiţiei, s-a întâlnit cu autorităţile judeţene şi locale. Astfel, putem spune că, de astăzi, s-a dat Startul şi va începe execuţia noului obiectiv”, spune Gâdea.

Clădirea va fi practic un nou spital care va avea heliport, subsol, parter şi 5 etaje, unde vor fi relocate secţiile care funcţionează în acest moment în Corpul C al spitalului judeţean de urgenţă, corp care nu mai corespunde standardelor şi normelor actuale de derulare a actului medical.

Consiliul Judeţean Teleorman, în subordinea căruia se află spitalul, este beneficiarul final al investiţiei, pe care o consideră o prioritate pentru teleormăneni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici