Conducerea PD a mandatat Comisia de etică şi litigii să se pronunţe în cazul lui Marius Marinescu

Liderul democrat, Emil Boc, a declarat, luni, că Biroul Permanent Naţional al PD a mandatat Comisia de etică şi litigii a partidului să se pronunţe în cazul lui Marius Marinescu, pe baza probelor aflate la dosarul senatorului PD.

1 afișare
Imaginea articolului Conducerea PD a mandatat Comisia de etică şi litigii să se pronunţe în cazul lui Marius Marinescu

Conducerea PD a mandatat Comisia de etică şi litigii să se pronunţe în cazul lui Marius Marinescu

Emil Boc a susţinut că, deşi l-a invitat pe Marius Marinescu la şedinţa BPN, senatorul nu s-a prezentat.

"În condiţiile acestea, Biroul Permanent Naţional a mandatat Comisia naţională de etică şi litigii să prezinte soluţia pe care o are, potrivit Statutului şi probelor aflate la dosar. Decizia va fi cunoscută şi de dumneavoastră, după ce va fi luată de comisia aflată sub conducerea domnului deputat Marian Jean Marinescu", a spus Boc.

El a completat că nu există un termen de pronunţare în cazul senatorului Marinescu.

Potrivit liderului PD, Comisia de etică a democraţilor a fost sesizată în urma "faptelor care au fost în decursul timpului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici