Conducerea PDL l-a mandatat pe Boc să finalizeze şi să semneze protocolul coaliţiei

BPN al PDL l-a mandatat pe premierul Emil Boc să finalizeze şi să semneze în această săptămână protocolul de coaliţie guvernamental, a declarat, luni, secretarul general adjunct al formaţiunii social-democrate, Gheorghe Flutur.

23 afișări
Imaginea articolului Conducerea PDL l-a mandatat pe Boc să finalizeze şi să semneze protocolul coaliţiei

Conducerea PDL l-a mandatat pe Boc să finalizeze şi să semneze protocolul coaliţiei (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Flutur a precizat că acest protocol cuprinde obiective de relansare economică, dar şi câştigarea de către coaliţie a alegerilor din 2012 şi guvernarea după 2012.

"Am discutat şi în coaliţie şi în PDL forma protocolului, primul-ministru a fost mandatat să finalizeze şi să semneze în numele PDL protocolul de coaliţie", a spus Flutur.

El a adăugat că actuala coaliţie şi-a asumat guvernarea, care are în vedere o foaie de parcurs cu obiective şi termene, iar propunerea coaliţiei "curajoasă" este câştigarea alegerilor în 2012 şi guvernarea în continuare.

Partidele din arcul guvernamental - PDL, UDMR, UNPR şi Grupul minorităţilor naţionale - vor semna, cel mai probabil joi, Protocolul de colaborare, care se află în stadiu de finalizare, a declarat, luni, pentru agenţia MEDIAFAX, liderul senatorilor Uniunii, Fekete-Szabo Andras Levente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici