Conducerea PSD l-a schimbat pe Eugen Nicolicea de la şefia organizaţiei Mehedinţi

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost schimbat din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Mehedinţi, a declarat, miercuri, senatorul PSD de Mehedinţi Petre Daea.

38 afișări
Imaginea articolului Conducerea PSD l-a schimbat pe Eugen Nicolicea de la şefia organizaţiei Mehedinţi

Conducerea PSD l-a schimbat pe Eugen Nicolicea de la şefia organizaţiei Mehedinţi

El a precizat pentru MEDIAFAX că decizia a fost luată de conducerea centrală a partidului şi că funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei Mehedinţi este deţinută de preşedintele executiv al filialei, Adrian Duicu.

Petre Daia a mai spus că la organizaţia PSD Mehedinţi vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte.

El a evitat să precizeze motivele care au determinat schimbarea lui Nicolicea din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Mehedinţi.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea l-a atacat dur, la începutul acestei legislaturi, pe liderul grupului parlamenatr al PSD din Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, nemulţumit de felul în care acesta a negociat cu PDL-ul în cadrul coaliţiei.

Nicolicea i-a contestat lui Hrebenciuc calitatea de lider de grup, la o şedinţã a deputaţilor PSD.

"Am considerat că e nevoie de o conducere mai activă şi mai bătăioasă care să susţină interesele grupului, pentru că, de data aceasta, marele negociator (Viorel Hrebenciuc – n.r.) a cedat tot ce era de cedat, pentru că atâta poate să negocieze. Faima de negociator a fost umflată cu pompa", afirma pe 19 decembrie 2008, Eugen Nicolicea.

Decizia conducerii PSD de a-l schimba pe Nicolicea din funcţia de lider al filialei Mehedinţi nu este prima de acest fel din această săptămână.

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis, luni, să îl suspende pe Constantin Conţac din funcţia de preşedinte al PSD Botoşani, din cauza afirmaţiilor pe care acesta le-a făcut, în urmă cu câteva zile, la adresa vicepreşedintelui Gheorghe Nechita.

Sursele citate au mai arătat că, tot în şedinţa de luni, BPN al PSD a decis să mandateze Comisia Naţională de Arbitraj şi Integritate Morală să recurgă la sancţiuni dure, de la suspendarea din funcţie până la excluderea din partid, pentru membrii de partid care fac declaraţii publice negative la adresa liderilor partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici