Confuzie a Vioricăi Dăncilă la Galaţi: Facem aici summit-ul de la Iaşi

Premierul Viorica Dăncilă a spus, la mitingul PSD de la Galaţi, „facem aici summit-ul de la Iaşi”, în contextul în care lansa critici la adresa summit-ului de la Sibiu.

485 afișări
Imaginea articolului Confuzie a Vioricăi Dăncilă la Galaţi: Facem aici summit-ul de la Iaşi

Confuzie a Vioricăi Dăncilă la Galaţi: Facem aici summit-ul de la Iaşi

Viorica Dăncilă critica, în timpul discursului, summit-ul de la Sibiu, spunând că a văzut „doar poze”, nu şi rezultate.

„De aceea, dragi români, facem aici summit-ul de la Iaşi, scriem declaraţia de la Galaţi”, a spus premierul.

În declaraţia de la Galaţi, „vom susţine cu tărie că nu mai acceptăm niciodată ca pensiile şi salariile să fie tăiate, că nu mai acceptăm niciodată ca spitalele să se închidă, că nu mai acceptăm niciodată ura şi dezbinarea, că vrem o Românie unită, că vrem ca noi cetăţenii să ne creionăm propriul destin”, a spus Dăncilă.

La Iaşi a avut loc în urmă cu două zile un miting electoral al PSD, în timp ce la Sibiu se desfăşura summit-ul şefilor de stat şi de guvern din statele membre ale UE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici