Congres Uniunea Salvaţi România, cu uşile închise/ Nicuşor Dan: Nu avem energie pentru un congres public

Primul congres al USR la care fuzionează Uniunea Salvaţi Bucureştiul, Uniunea Salvaţi România şi Uniunea pentru Codlea şi la care se discută despre extinderea în teritoiu are loc duminică la Hotel Internaţional cu uşile închise.

3245 afișări
Imaginea articolului Congres Uniunea Salvaţi România, cu uşile închise/ Nicuşor Dan: Nu avem energie pentru un congres public

Congres Uniunea Salvaţi România, cu uşile închise/ Nicuşor Dan: Nu avem energie pentru un congres public (Imagine: Marian Ilie/ Arhiva Mediafax Foto)

"Are două componenete, are o componentă formală- de fuziune a celor trei partide- şi are o componentă de organizare internă, referitor la extinderea în teritoriu, sunt chestiuni care sunt interne", a declarat Nicuşor Dan pentru MEDIAFAX, întrebat de ce presa nu are acces la eveniment.

De asemenea, preşedintele partidului a mai spus că este al patrulea congres al USB şi că toate au fost cu uşile închise.

"La noi e al patrulea congres la USB, toate au fost închise pentru că este şi un efort de organizare pe care nu ni-l permitem acum, dacă e să-l facem deschis, cu ordinea oamenilor care iau cuvântul, cu toate. Nu avem energie pentru asta acum", a declarat el.

Noua formaţiune a anunţat că va organiza luni o conferinţă de presă despre transformarea USB în USR, extinderea la nivel naţional şi obiectivele pe termen scurt şi mediu ale USR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici