Congres video sau online la PSD. Ciolacu: Categoric, nu ne vom strânge toţi la Bucureşti

Congresul PSD va avea loc pe data de 21 martie şi ar putea fi organizat online sau video, a declarat, luni, preşedintele interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu.

466 afișări
Imaginea articolului Congres video sau online la PSD. Ciolacu: Categoric, nu ne vom strânge toţi la Bucureşti

Congres video sau online la PSD

Marcel Ciolacu spune că în mod sigur social-democraţii nu se vor strânge la Bucureşti. Congresul PSD ar putea fi de tip online sau video.

„În principiu, categoric nu va mai fi un congres unde ne strângem cu toţii la Bucureşti. Există opţiunea de video-congres. Nu este acest lucru prioritar, cel puţin din câte am văzut, nici pentru mine, nici pentru colegii mei. Congresul este pe data de 21 şi este în tip online sau video-congres”, a spus Ciolacu.

Săptămâna aceasta va avea loc o şedinţă a PSD, în care se va decide modul în care va fi organizat congresul.

În România, în prezent au fost înregistrate 15 cazuri de coronavirus. Cinci dintre persoanele infectate s-au vindecat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici