Congresul PC de alegere a noii conduceri a partidului va avea loc în 27 ianuarie

Congresul PC la care se va alege noua conducere a partidului va avea loc în 27 ianuarie 2008, iar cei care vor să candideze pentru funcţia de preşedinte al PC vor anunţa acest lucru până pe 7 ianuarie, având în vedere că actualul preşedinte, Dan Voiculescu, şi-a anunţat intenţia de a nu mai candida.

1 afișare
Imaginea articolului Congresul PC de alegere a noii conduceri a partidului va avea loc în 27 ianuarie

Congresul PC de alegere a noii conduceri a partidului va avea loc în 27 ianuarie

Purtătorul de cuvânt al PC, Bogdan Ciucă, a făcut acest anunţ, luni, arătând că Biroul Politic al partidului a stabilit calendarul organizării Congresului din ianuarie.

Ciucă a spus că iniţial data Congresului fusese stabilită pentru 20 ianuarie, dar a fost amânată pănă în 27 ianuarie pentru ca aceia care candidează pentru funcţia de preşedinte al partidului să aibă timp să-şi prezinte platforma-program organizaţiilor judeţene.

El a arătat că organizaţiile judeţene vor avea timp până în 28 ianuarie să propună modificări la actualul statut al partidului.

Preşedintele Consiliului Executiv al PC, Codruţ Şereş, a precizat că în şedinţa Biroului Politic au existat mai multe voci care susţineau că PC are nevoie de o alianţă parlamentară sau că partidul ar trebui să se îndrepte către zona centru-stânga. "Cei care vor să candideze la preşedinţia partidului îşi vor face opiniile cunoscute pe această temă prin platforma care o susţin şi care va da liniile directoare pentru partid", a mai spus Şereş.

El a adăugat că toate candidaturile la preşedinţia partidului sunt individuale, adică cei care vor candida nu vor veni şi cu o nouă echipă de conducere - vicepreşedinţi, secretari -, Congresul fiind cel care va decide şi în privinţa acestor funcţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici