Congresul PNL. Ciolacu, despre organizare: „Dictatură, în cea mai pură formă a ei”

  • Preşedintele PSD Marcel Ciolacu vorbeşte despre dictatură în ceea ce priveşte organizarea congresului PNL.
  • „Doar anticipatele mai pot readuce România pe calea normalităţii”, spune liderul social-democrat.
1047 afișări
Imaginea articolului Congresul PNL. Ciolacu, despre organizare: „Dictatură, în cea mai pură formă a ei”

Congresul PNL. Ciolacu, despre organizare: „Dictatură, în cea mai pură formă a ei”

„Dictatură, în cea mai pură formă a ei! La 1.000 de cazuri şi 19 decese pe zi, au interzis celui mai mare partid din România să-şi ţină alegerile interne. În schimb, la aproape 8.000 de cazuri şi 140 de decese pe zi, au aranjat legile pentru ca partidul prezidenţial să-şi ţină măreţul congres”, a scris sâmbătă pe Facebook Marcel Ciolacu.

El susţine că organizarea congresului este un „atentat la siguranţa naţională”.

„Cinism şi iresponsabilitate! Nimeni nu şi-a permis să pună sănătatea şi chiar viaţa românilor în pericol aşa cum au făcut-o Iohannis, Cîţu, Orban şi restul slugilor prezidenţiale. Un veritabil atentat la siguranţa naţională! Au mers însă prea departe! Actualul Guvern va pleca – rapid! - prin moţiune de cenzură! Iar un preşedinte împotriva românilor şi total rupt de realitate nu poate fi partenerul de dialog prevăzut de Constituţia României”, a mai scris liderul PSD pe reţeaua de socializare.

Acesta susţine că „doar anticipatele mai pot readuce România pe calea normalităţii”.

Liberalii se întrunesc, sâmbătă, la Romexpo, pentru a-şi alege preşedintele pentru următorii patru ani, într-un congres la care vor participa aproximativ 5.000 de oameni. În cursă s-au înscris Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici