Congresul UDMR din februarie 2011 va avea loc la Oradea

Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) care s-a întrunit, sâmbătă, la Târgu Mureş, a decis ca cel de-al zecelea Congres al UDMR, din februarie 2011, să se desfăşoare la Oradea.

54 afișări
Imaginea articolului Congresul UDMR din februarie 2011 va avea loc la Oradea

Preşedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Reprezentanţii Uniunii au votat, cu un singur vot împotrivă şi două abţineri, ca la sfârşitul lunii februarie 2011 Congresul UDMR să se desfăşoare la Oradea.

Variantele propuse de organizaţiile judeţene, în privinţa locaţiei pentru cel de-al zecelea Congres al Uniunii, erau Miercurea Ciuc şi Oradea.

În urma analizei propunerilor, s-a decis ca locul de desfăşurare a Congresului să fie Oradea, iar membrii CRU au acceptat prin vot această propunere.

Vicepreşedintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, a precizat, de la tribuna CRU, că au contat în stabilirea acestei variante elementul simbolic - ca Oradea să fie atât locul primului, cât şi celui de-al zecelea Congres al Uniunii - şi considerente legate de buna organizare, respectiv că se poate ajunge uşor, existând aeroport, şi faptul că în Oradea sunt hoteluri şi restaurante într-o zonă compactă.

Potrivit unei decizii anterioare a membrilor CRU, organizaţiile judeţene au avut termen de depunere a unor propuneri privind locul de desfăşurare a Congresului, pentru organizarea manifestării fiind necesară îndeplinirea unor criterii privind existenţa unei săli cu minim 600 de locuri, a posibilităţilor de masă şi cazare între 600 şi 700 de locuri, a posibilităţilor de finanţare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici