Consilieri prezidenţiali, cu masini de serviciu la Mişcarea Populară. Oprea invocă regulamentul SPP

Consilierii prezidenţiali care au participat, miercuri, la lansarea filialei Mişcării Populare- Galaţi au venit la eveniment cu maşinile oficiale, purtătorul de cuvânt de la Cotroceni precizând că aceasta este conform cu regulamentul SPP, în cadrul protecţiei "24 de ore din 24" care li se asigură.

530 afișări
Imaginea articolului Consilieri prezidenţiali, cu masini de serviciu la Mişcarea Populară. Oprea invocă regulamentul SPP

Consilieri prezidenţiali, cu masini de serviciu la Mişcarea Populară. Oprea invocă regulamentul SPP (Imagine: Mediafax)

Consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Sebastian Lăzăroiu şi Daniel Funeriu au venit, miercuri seară, la Galaţi, la lansarea filialei locale a Mişcării Populare, cu trei autoturisme Mercedes, care au fost parcate în curtea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii, unde s-a desfăşurat evenimentul.

În conferinţa de presă care a urmat dezbaterii între conducerea fundaţiei şi susţinătorii din Galaţi, jurnaliştii i-au întrebat pe Sebastian Lăzărăoiu şi Cristian Diaconescu despre maşinile cu care aceştia au venit şi care ar fi maşinile de serviciu, aparţinând Administraţiei Prezidenţiale.

La remarca jurnaliştilor că va apărea o ştire că liderii Mişcării Populare au venit la Galaţi cu maşinile de serviciu, Sebastian Lăzăroiu şi Cristian Diaconescu nu au negat, însă au evitat să răspundă concret.

Întrebat cine va deconta costul combustibilului, Cristian Diaconescu a răspus: "Bun! Am rezolvat-o...".

"Potrivit regulamentului organizare şi funcţionare al SPP, care are caracter secret, pentru consilierii prezidenţiali care au rang de miniştri, ca şi pentru toţi ceilalţi miniştri, se asigură protecţie SPP pentru deplasările lor. Acestea se fac cu maşini verificate de SPP şi aflate sub protecţia Serviciului. Acest lucru este valabil pentru orice fel de deplasări, protecţia fiind permanentă, 24 de ore din 24", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, solicitat să comenteze această situaţie.

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici