Constantin Niţă consideră regretabile demisiile din partid ale celor trei social-democraţi

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Braşov, Constantin Niţă, consideră că demisiile din partid ale celor trei social-democraţi sunt regretabile, afirmând că aceştia sunt oameni valoroşi, cu experienţă.

27 afișări
Imaginea articolului Constantin Niţă consideră regretabile demisiile din partid ale celor trei social-democraţi

Constantin Niţă consideră regretabile demisiile din partid ale celor trei social-democraţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Este regretabil că s-a întâmplat aşa ceva. Sunt oameni valoroşi, cu experienţă. Nu ştiu ce frământări i-au determinat să facă această alegere, dar este regretabil cu au plecat din partid", a declarat, duminică, Constantin Niţă, preşedintele PSD Braşov.

Acesta a precizat că "nu este un lucru de bun augur" când pleacă oameni valoroşi din partid, aceştia fiind oameni "care au un cuvânt greu de spus".

Senatorul Şerban Mihăilescu, deputatul Ioan Munteanu şi deputatul Culiţă Tărâţă au anunţat că au demisionat din PSD şi au decis să se alăture grupului independenţilor, condus de Gabriel Oprea.

Liderul grupului independenţilor, Gabriel Oprea, a declarat că până în vară acest grup va pune bazele unui partid politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici