Constantin: Tensiunea acumulată în USL a explodat ieri. Nu ştiu dacă PC mai poate ţine echilibrul

Preşedintele PC Daniel Constantin a declarat, miercuri, că tensiunile din USL sunt regretabile, urmare a unor lucruri acumulate în timp, că întotdeauna PC a ţinut rolul de echilibru în Uniune şi nu ştie dacă mai poate să facă acest lucru având în vedere "faza la care s-a ajuns în acest moment".

779 afișări
Imaginea articolului Constantin: Tensiunea acumulată în USL a explodat ieri. Nu ştiu dacă PC mai poate ţine echilibrul

Daniel Constantin (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

"Tensiunile din USL sunt regretabile văzute din ochii cetăţenilor, pentru că cetăţenii voiau altceva, mai ales acum, pe sfârşit de an, când toţi ne gândim la sărbători liniştite, la familie, la unitate. Sigur că noi, PC întotdeauna a încercat să ţină rolul de echilibru. Nu ştiu dacă mai putem să ţinem echilibru în faza în care s-a ajuns în momentul acesta", a afirmat Daniel Constantin.

El a spus că nu poate să se pronunţe în legătură cu o iminentă ruptură a USL, deoarece el va milita pentru unitatea uniunii, pentru a nu dezamăgi cetăţenii care au văzut în USL forţa capabilă să lupte cu "regimul Băsescu".

"În situaţia aceasta nu s-a ajuns de ieri, de la votul care a fost în plen sau de la alte lucruri întâmplate în ultimele zile. Practic, sunt lucruri care s-au acumulat în timp, tensiuni care s-a acumulat în timp, care probabil că nu au fost spuse sau gesturi care s-au făcut şi care, adunate, au creat această tensiune care a explodat iată, ieri, la votul cu privire la conducerea televiziunii", a explicat liderul PC.

El a mai arătat că este important că Guvernul trebuie să funcţioneze.

Întrebat dacă guvernul ar funcţiona fără PNL, Constantin a spus: "E greu de spus, important este să funcţioneze, cu PNL, fără PC, fără PSD, este important să funcţioneze şi oamenii să beneficieze de programul de guvernare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici