Consultantul Roger Stone, inculpat în cadrul anchetei Mueller, a fost eliberat pe cauţiune

Consultantul politic Roger Stone, un aliat important al preşedintelui SUA, Donald Trump, care se confruntă cu şapte capete de acuzare în cadrul anchetei privind alegerile prezidenţiale din 2016 a fost eliberat pe cauţiune, informează postul CBS Miami.

278 afișări
Imaginea articolului Consultantul Roger Stone, inculpat în cadrul anchetei Mueller, a fost eliberat pe cauţiune

Consultantul Roger Stone, inculpat în cadrul anchetei Mueller, a fost eliberat pe cauţiune

Pentru a putea fi eliberat din arest, Roger Stone a plătit o cauţiune în valoare de 250.000 de dolari.

Stone a fost pus în mod formal sub acuzare la cererea procurorului special Robert Mueller, care coordonează ancheta în acest caz.

Printre capetele de acuzare cu care se confruntă consultantul politic sunt: obstrucţionarea unei anchete oficiale, fals în declaraţii şi influenţarea martorului.

Roger Stoner a fost arestat vineri dimineaţa în urma unui raid al FBI la locuinţa acestuia din Florida, informează CNN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici