Corina Dănilă s-a înscris în PSD

Prezentatoarea TV Corina Dănilă s-a înscris, vineri, în PSD, anunţul fiind făcut de liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, la lansarea în Capitală a candidaţilor social-democraţi pentru Parlamentul European.

443 afișări
Imaginea articolului Corina Dănilă s-a înscris în PSD

Corina Dănilă s-a înscris în PSD (Imagine: Mediafax Foto)

Vanghelie a spus că fosta actriţă Corina Dănilă s-a înscris vineri în PSD.

Ea a fost prezentată de pe scenă membrilor de partid prezenţi la manifestarea care a avut loc la Romexpo.

Corina Dănilă a urcat pe scenă lângă preşedintele Mircea Geoană.

Aceasta a declarat că a ales să se înscrie în această formaţiune politică întrucât PSD reprezintă singura echipă capabilă să schimbe în bine destinele românilor.

"Vin azi în faţa dumneavoastră cu mari emoţii. Am urcat pe scenă de foarte multe ori, fără trac. Am purtat măşti, am purtat costume, am jucat multe roluri, iar azi vin aici cu mari emoţii, pentru că mă prezint aşa cum sunt eu: Corina Dănilă", le-a spus ea celor circa 2.000 de militanţi PSD prezenţi la Romexpo.

Ea a apreciat că echipa PSD este cea mai puternică şi singura capabilă să schimbe în bine destinele românilor.

Corina Dănilă a mai spus că a ales să se înscrie în PSD pentru că este interesată de viitorul său, al copilului său şi al fiecăruia dintre români.

Ea a arătat că susţine echipa candidaţilor PSD la PE întrucât este formată din persoane care vor reprezenta România cu cinste la Bruxelles.

Corina Dănilă a mai spus că liderul social-democrat Mircea Geoană, în viitoarea sa calitate de şef de stat, va putea să redea demnitatea românilor.

"Cred în PSD", şi-a încheiat Corina Dănilă discursul, în aplauzele social-democraţilor prezenţi la eveniment.

La manifestările similare ale PSD, un loc important pe scenă, în preajma preşedintelui Mircea Geoană, îi revenea Magdei Bistriceanu, cunoscută ca aşa-zisă imagine a PSD, după ce a apărut pe câteva afişe şi fluturaşe electorale ale partidului.

Magda Bistriceanu a avut, la acţiunea desfăşurată de PSD de 1 Mai, un conflict cu secretarul executiv al PSD Bucureşti Aura Vasile, care a îndepărat-o din prima linie a marşului, formată din liderii PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici