Corlăţean: Băsescu rămâne inamicul politic numărul unu al PSD

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a declarat, duminică, la Arieşeni, în judeţul Alba, că Traian Băsescu rămâne "inamicul politic numărul unu" pentru PSD, iar partidul trebuie să lupte ca viitorul preşedinte al României să fie social-democrat .

2 afișări
Imaginea articolului Corlăţean: Băsescu rămâne inamicul politic numărul unu al PSD

Corlăţean: Băsescu rămâne inamicul politic numărul unu al PSD

Titus Corlăţean a declarat, în cadrul unei întâlniri cu viitorii candidaţi pentru alegerile locale selectaţi din judeţul Alba, că în următoarele zile, cât va dura campania pentru europarlamentare, PSD nu va mai fi o ţintă pentru Traian Băsescu atâta timp cât şeful statului a recunoscut proiectul politic al social-democraţilor de vot uninominal. Secretarul general al PSD a încercat să explice prezenţa lui Traian Băsescu la întâlnirea PSD de la Romexpo, din această săptămână, spunând că a venit în contextul pregătirii referendumului pentru votul uninominal şi a reprezentat o recunoaştere publică a proiectului PSD privind votul uninominal.

Titus Corlăţean a adăugat că PSD a rămas consecvent în această propunere a sa de vot uninominal, iar acum primeşte „o confirmare publică”.

El a atras totodată atenţia social-democraţilor din Alba că preşedintele Traian Băsescu dar şi PD rămân „inamicii politici numărul 1” ai PSD, iar PSD trebuie să se asigure în perioada următoare şi să lupte pentru ca viitorul preşedinte al României să fie social-democrat.

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a participat, duminică, la un stagiu organizat la Arieşeni pentru pregătirea viitorilor candidaţi pentru alegerile locale din 2008.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, joi seară, la lansarea campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare, deşi, iniţial, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei anunţase că şeful statului nu va participa la eveniment din cauza agendei încărcate şi a faptului că invitaţia a fost transmisă târziu. Băsescu s-a declarat bucuros că PSD susţine tipul de vot pe care el l-a propus pentru referendum. La finalul discursului său, Băsescu le-a urat social democraţilor "succes la referendum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici