Corlăţean: De Crăciun, tata ne cânta colinde la acordeon şi eram toţi strânşi în jurul bradului

Senatorul PSD Titus Corlăţean spune că cea mai dragă amintire a sa de Crăciun este legată de tatăl său, care cânta la acordeon colinde şi toată familia era strânsă în jurul bradului.

423 afișări
Imaginea articolului Corlăţean: De Crăciun, tata ne cânta colinde la acordeon şi eram toţi strânşi în jurul bradului

Corlăţean: De Crăciun, tata ne cânta colinde la acordeon şi eram toţi strânşi în jurul bradului (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Corlăţean a declarat, pentru MEDIAFAX, că amintirea cea mai dragă despre Crăciunul copilăriei este legată de mirosul bradului împodobit şi de colindele cântate de tatăl său.

"Ca orice ardelean, tata ştia multe colinde româneşti creştine. Ne cânta de fiecare dată, la un acordeon Hohner şi toţi eram strânşi în jurul bradului şi îl ascultam şi cântam cu el", povesteşte senatorul PSD.

Titus Corlăţean va petrece Crăciunul în Bucureşti, cu familia adunată în jurul bradului, pentru că în cursul anului sunt rare momentele în care se poate bucura de momentele petrecute în familie.

În Ajun, Corlăţean va merge să o susţină moral pe fata sa, care va cânta pentru prima dată în corul bisericii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici