Corlăţean: Membrii PSD sunt social-democraţi, indiferent de apelativele pe care şi le adresează

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a declarat, miercuri, că membrii PSD sunt social-democraţi, indiferent de apelativele pe care şi le adresează unul altuia, respectiv cele de „filfizon”, „arogant” sau „bolşevic”, referindu-se la interviul acordat de fostul vicepreşedinte Vasile Dâncu.

2 afișări
Imaginea articolului Corlăţean: Membrii PSD sunt social-democraţi, indiferent de apelativele pe care şi le adresează

Corlăţean: Membrii PSD sunt social-democraţi, indiferent de apelativele pe care şi le adresează

„Suntem social-democraţi, indiferent de cum putem să ne numim între noi. Putem fi şi aroganţi, şi filfizoni, putem fi şi bolşevici, mai tineri sau mai bătrâni. Suntem social-democraţi”, a spus Corlăţean.

Secretarul general al PSD a comentat astfel interviul acordat de vicepreşedintele demisionar Vasile Dâncu unei publicaţii locale, în care face referire la eliminarea „javrelor bătrâne” din partid.

Corlăţean a arătat că aşteaptă ca toţi membrii PSD să meargă să discute despre problemele cetăţenilor, urmând ca despre viitorul PSD să se discute după alegerile pentru P.E.

„Aştept ca toată lumea din partid să facă acelaşi lucru, să mergem să discutăm despre problemele oamenilor şi vă asigur că putem discuta după 25 noiembrie şi despre viitorul partidului, aşa cum îl gândim unii sau alţii. Problemele cetăţenilor au prioritate”, a spus Corlăţean.

El a evitat să răspundă întebărilor referitoare la eventuala sancţionare a lui Dâncu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici