Corlăţean: Miniştri PNL aflaţi în funcţii importante au fost forţaţi să demisioneze

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat că miniştrii PNL care au demisionat din Guvern au fost forţaţi să facă acest lucru, el apreciind că aceste schimbări nu fac altceva decât să altereze modul în care funcţionează Executivul.

745 afișări
Imaginea articolului Corlăţean: Miniştri PNL aflaţi în funcţii importante au fost forţaţi să demisioneze

Corlăţean: Miniştri PNL aflaţi în funcţii importante au fost forţaţi să demisioneze (Imagine: Tiberiu Crisan/Mediafax Foto)

"După demisia lui Radu Stroe s-a ajuns - nu e responsabilitatea PSD - ca unii dintre miniştrii liberali aflaţi în funcţii importante, portofolii extrem de grele - Finanţe, viceprim-ministru şi Economie - să fie forţaţi să îşi dea demisiile. Alterează din echilibrul în Guvern, modul în care funcţionăm", a spus Titus Corlăţean la Digi24.

Corlăţean a mai declarat că a fost vorba despre o decizie politică şi că miniştrii demisionari nu au avut niciun moment dorinţa de a-şi părăsi funcţiile.

"Sunt deranjat de faptul că nu există continuitate în funcţionarea structurilor guvernamentale. Nu ştiu cu cine pot să lucrez în tandem pe subiecte ce vizează interesul României", a spus ministrul de Externe.

Titus Corlăţean se arată deranjat şi de aşteptările pe care le are liderul PNL le are de la Kluas Iohannis: "Antonescu ne-a spus public ce aşteptări are de la Iohannis: să facă mai multă ordine în Guvern şi în ţară. Nu înţeleg ca ministru şi nu pot accepta ca şi formulă ca Iohannis să facă ordine în Guvern. Cred că a fost o vorbă nechibzuită".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici