Corlăţean: Puterea instalată în 2004 a furat şi fură pe rupte

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a declarat că puterea instalată în 2004 a furat şi continuă să fure "pe rupte", în replică la declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, potrivit căruia dacă în timpul PSD s-ar fi furat mai puţin, parte din pensionari nu ar fi în dificultate.

1 afișare
Imaginea articolului Corlăţean: Puterea instalată în 2004 a furat şi fură pe rupte

Corlăţean: Puterea instalată în 2004 a furat şi fură pe rupte

Corlăţean a afirmat că puterea instalată în decembrie 2004 a furat "pe rupte", fără ca instituţiile statului să reacţioneze.

Secretarul general al PSD a evitat să rostească numele şefului statului, referindu-se la Băsescu ca la "persoana" care a făcut afirmaţii despre cine şi cât fură în România.

Corlăţean a declarat că instituţiile statului ar trebui să verifice unele informaţiile vehiculate în presă, referitoare la "mafia pedistă a asfaltului", la licitaţiile care ar fi câştigate invariabil de firme "apropiate" de PD, la încredinţările fără licitaţii ale unor lucrări în domeniul transporturilor şi amenajărilor rutiere către firme "apropiate" de PD, la "înlocuirile permanente de borduri", la "mafia imobiliară a PD", la desfiinţarea unor firme din industria de apărare, din interes imobiliar.

Aceleaşi instituţii, a mai spus Corlăţean, ar trebui să verifice informaţiile referitoare la "băieţii deştepţi" care au achiziţionat energie ieftină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici