Corlăţean renunţă la funcţia de secretar general al PSD

Senatorul PSD Titus Corlăţean a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a decis să renunţe la funcţia de secretar general al PSD şi l-a informat, inclusiv în scris, încă din decembrie, pe preşedintele partidului, Mircea Geoană.

19 afișări
Imaginea articolului Corlăţean renunţă la funcţia de secretar general al PSD

Corlăţean renunţă la funcţia de secretar general al PSD

Corlăţean a afirmat că a luat decizia de a renunţa la mandatul de secretar general al PSD după Comitetul Executiv Naţional în care au fost validate propunerile PSD pentru funcţiile ministeriale şi l-a informat pe Geoană, inclusiv în scris, în 19 decembrie, că renunţă la mandatul de secretar general.

"Am decis să îmi depun mandatul de secretar general după cinci ani în care am fost în prima linie în partid, ca purtător de cuvânt al partidului, într-o perioadă foarte grea pentru noi, am fost şi vicepreşedinte şi apoi şi secretar general, aproape în toată perioada în care am fost în opoziţie, când nu a fost confortabil pentru PSD", a spus Corlăţean.

El a precizat că doreşte ca, după această perioadă în care a pus, aproape exclusiv, partidul pe primul loc, să se concentreze mai mult asupra familiei, a carierei politice ca preşedinte al Comisiei de politică externă din Senat şi a activităţii în colegiul din Braşov în care a fost ales senator.

"Simt nevoia unei pauze, a unui răgaz în care să îmi încarc bateriile şi să îmi îndrept priorităţile către ceea ce am pus aproape mereu pe al doilea plan, în favoarea partidului. După cinci ani în care pe primul loc a fost partidul, prioritare acum pentru mine sunt familia mea, cariera politică în Senat, ca preşedinte de comisie de politică externă, cariera profesională şi finalizarea doctoratului şi activitatea în colegiul electoral. De aceea, în ultima perioadă, după ce mi-am depus mandatul de secretar general, am avut intervenţii rarisime în presă şi am participat la tot mai puţine şedinţe ale partidului, pentru că nu mă interesează bătălia pentru funcţii", a mai declarat Corlăţean.

Citeşte şi

Dragnea vizează şi funcţia de secretar general al PSD

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici