Corneliu Vadim Tudor şi-a cumpărat Dacia Logan în 2007

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, şi-a cumpărat în 2007, o Dacie Logan, el obţinând, în ultimul an fiscal, venituri în valoare de peste 63.000 RON, realizate în calitate de membru al Senatului şi ca drepturi de autor de la Editura România Mare.

1 afișare
Imaginea articolului Corneliu Vadim Tudor şi-a cumpărat Dacia Logan în 2007

Corneliu Vadim Tudor şi-a cumpărat Dacia Logan în 2007

În declaraţia sa de avere, completată pe 26.11.2007, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, precizează că deţine o „colecţie inestimabilă de autografe celebre”.

„În 2006 am primit cadou de ziua mea carafa de vin a lui Alexandru Ioan Cuza şi ceasul de birou al lui Mihai Kogălniceanu”, arată Vadim Tudor.

Senatorul arată că nu are „niciun fel de cont”, nici în România, nici „peste hotare”, el cumpărând, însă, o Dacia Logan, fabricată în 2007

El mai susţine, în declaţia sa de avere, publicată pe site-ul Senatului, că a împrumutat în nume personal editura SC România Mare SRL cu suma de 70.400 RON.

Vadim mai arată că, în ultimul an fiscal, a câştigat 50.2002 RON, în calitate de senator, precum şi 13.630 RON, ca onorarii – drepturi de autor de la Editura România Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici