Cozmin Guşă îşi întrerupe activitatea politică

Preşedintele PIN, Cozmin Guşă, a anunţat, că îşi întrerupe activitatea politică, Congresul extraordinar al formaţiunii, pentru alegerea noii conduceri, fiind convocat pentru săptămâna următoare, la Iaşi.

32 afișări
Imaginea articolului Cozmin Guşă îşi întrerupe activitatea politică

Cozmin Guşă anunţă că îşi întrerupe activitatea politică

În cadrul Adunării Naţionale a Liderilor PIN, desfăşurată la Cluj-Napoca, preşedintele formaţiunii, Cozmin Guşă, le-a comunicat colegilor săi decizia de a-şi întrerupe activitatea politică, acest gest având drept consecinţă convocarea congresului extraordinar care, conform deciziei Adunării Naţionale a Liderilor, va avea loc pe data de 7 februarie 2009, orele 12.00, la Iaşi.

"Preşedintele PIN le-a comunicat colegilor din conducerea partidului faptul că, deşi va fi angrenat în alte proiecte profesionale, care nu au legătură cu activitatea politică, va rămâne un susţinător al principiilor şi activităţii partidului fondat de el", se mai arată în comunicat.

Cozmin Guşă va fi prezent la Iaşi, atât pentru a preda ştafeta următoarei conduceri alese a partidului, cât şi pentru a explica colegilor săi, reuniţi în cadrul congresului, motivele care l-au determinat să ia o asemenea decizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici