Crin Antonescu, abordat la mitingul USL: Vreţi să fiţi preşedinte? Nu mai lipsiţi de la Parlament

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, miercuri, la intrarea pe Arena Naţională, de către unul dintre participanţii la lansarea candidaţilor USL la parlamentare, dacă mai lipseşte de la şedinţele Parlamentului, fiind sfătuit să nu mai facă acest lucru dacă vrea să fie preşedinte.

819 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu, abordat la mitingul USL: Vreţi să fiţi preşedinte? Nu mai lipsiţi de la Parlament

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Când Antonescu a sosit la stadion, respectivul participant, care stătea pe plafonul intrării din zona VIP, i-a spus liderului liberal: "Domnul Antonescu, mai lipsiţi de la şedinţe parlamentare? Vreţi să fiţi preşedinte? Nu mai lipsiţi de la şedinţe".

Preşedintele PNL nu a avut niciun comentariu legat de incident.

Antonescu a susţinut apoi o scurtă declaraţie pentru jurnaliştii prezenţi, în timpul căreia participantul nu i s-a mai adresat.

Liberalul le-a spus jurnaliştilor că este convins că atmosfera de pe Arena Naţională va fi una cu totul specială, cum nu s-a mai văzut la o întrunire politică.

Antonescu a mai spus că atmosfera va fi una demnă de Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici