Crin Antonescu: Manifestarea lui Băsescu în piaţă a fost un circ pseudo-democratic

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a criticat, duminică, într-o conferinţă de presă, la Arad, participarea lui Traian Băsescu la o manifestare publică în Piaţa Universităţii, calificând evenimentul drept un "circ pseudo-democratic".

4 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu: Manifestarea lui Băsescu în piaţă a fost un circ pseudo-democratic

Crin Antonescu: Manifestarea lui Băsescu în piaţă a fost un circ pseudo-democratic

Antonescu a spus că preşedintele alege să dea raportul în pieţe spunând că este în faţa poporului, deşi o face "în faţa unul pâlc de oameni", lucru care "este departe de civilizaţia europeană".

"Este absolut incredibil că într-o Europă a anului 2007, cu România în Uniunea Europeană, noi avem un preşedinte care face un circ pseudo-democratic într-o piaţă unde s-au adunat pâlcuri de oameni şi cărora le dă raport. Românii nu se pot aduna într-o piaţă, iar legătura cu oamenii trebuie ţinută într-un mod mai civilizat decât adunările în pieţe", a spus Antonescu.

Vicepreşedintele liberal spune că manifestarea i-a dat, totuşi, ocazia preşedintelui statului să arate că nu suportă criticile.

"Ca dovadă, s-a lăsat aşteptat vreo cinci ore ca să fugă după câteva minute, pentru că un grup mic de oameni cereau ca Piaţa Univerităţii, un loc special pentru istoria recentă a României, să nu aparţină nici lui Băsescu, nici lui Constantinescu, nici PNL, nici PD", a spus Antonescu.

La rândul ei, Norica Nicolai, aflată la aceeaşi conferinţă de presă, a declarat că prezenţa lui Băsescu în piaţă dovedeşte că acesta "a început prematur campania electorală pentru propriul partid".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici