Crin Antonescu se mută în Kiseleff

Liberalii pregătesc un sediu de campanie special pentru preşedintele Crin Antonescu, unul dintre pretendenţii la scrutinul prezidenţial din toamnă, informează cotidianul Gândul.

137 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu se mută în Kiseleff

Crin Antonescu se mută în Kiseleff (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, sediul se află pe strada Kiseleff numărul 57, chiar lângă Arcul de Triumf şi practic vizavi de PSD.

PNL a primit acest sediu în octombrie 2007, după ce a fost evacuat din imobilul pe care îl deţinea în Piaţa Universităţii, în timpul guvernării şefului de atunci al partidului, Călin Popescu Tăriceanu. Atunci, secretarul general al Guvernului Ilie Bolojan a anunţat că imobilul, în care îşi aveau sediile atât PNL, cât şi PSD, au fost trecute din proprietatea RAAPPS în cea a statului, urmând ca aici să fie noul sediu al Ministerului Sănătăţii. În compensaţie pentru imobilul pierdut, PNL a primit un sediu pe Şoseaua Kiseleff, într-o casă boierească de la sfârşitul secolului al XIX-lea.

Citeşte mai multe despre noul sediu al PNL pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici