Crin Antonescu şi-a depus candidatura la Preşedinţie

Liderul PNL, Crin Antonescu, şi-a depus, vineri dimineaţă, la BEC, candidatura pentru alegerile prezidenţiale, el având peste 1,6 milioane de semnături de susţinere şi venind însoţit de personalităţi din partid, dar şi de soţia sa, Adina Vălean.

151 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu şi-a depus candidatura la Preşedinţie

Preşedintele PNL Crin Antonescu (Imagine din arhivă; Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Crin Antonescu a ajuns la Biroul Electoral Central (BEC) puţin după ora 10.00, fiind însoţit de soţia sa, Adina Vălean, precum şi de liderii importanţi ai PNL - Varujan Vosganian, Ludovic Orban, Radu Stroe, Călin Popescu Tăriceanu.

El a fost aşteptat de BEC de mai mulţi susţinători, între care Emil Constantinescu, Aurora Liiceanu, Neagu Djuvara, Emil Hossu, actriţa Magda Catone.

La BEC a ajuns şi un microbuz în care se află dosarele cu listele de semnături, pentru depunerea candidaturii lui Antonescu fiind strânse 1.615.000 de semnături.

Liderul PNL a declarat că şi-a depus candidatura "cu gândul la nevoia unei Românii unite, a normalităţii, şi nu a vrajbei".

"Vreau o Românie a bunului simţ, a respectului faţă de cetăţean, a ieşirii din criza economică, instituţională şi morală în care se află societatea românească. Voi da un guvern puternic, competent, respectat intern şi internaţional, susţinut, conform Constituţiei, de o majoritate parlamentară", a spus preşedintele PNL.

El le-a mulţumit celor peste 1,6 milioane de români care au semnat pentru sprijinirea candidaturii sale, tinerilor şi comitetului de sprijin iniţiat de Emil Constantinescu.

Liderul liberal a mai spus că vrea o campanie electorală decentă, şi nu "o prelungire a unui conflict care a făcut atât rău tuturor", exprimându-şi speranţa că România va găsi calea ieşirii din criză.

Antonescu a mai spus că "a fost o candidatură însoţită de îndoială, de multe ori, şi atacată".

"Sunt sigur că la 6 decembrie voi fi primul la finalul acestei curse atât de importante", a adăugat preşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici