Crin forţează excluderea lui Cataramă

Organizaţia PNL Sector 2, din care face parte omul de afaceri Viorel Cataramă, va discuta săptămâna viitoare două solicitări de excludere a lui Cataramă din partid, scrie cotidianul "Gândul".

22 afișări
Imaginea articolului Crin forţează excluderea lui Cataramă

Crin forţează excluderea lui Cataramă (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Sunt cereri vechi, dinainte de Congres. Nu le-am supus la vot până acum ca să nu se interpreteze, dat fiind că domnul Cataramă a şi candidat la preşedinţia partidului", a declarat şeful filialei Sector 2 Dragoş Dincă, pentru "Gândul".

El a spus însă că votul nu va fi unul formal, cu toate indicaţiile date de preşedintele partidului Crin Antonescu la Congres.

"Personal, nu cred că sunt motive să fie exclus. A venit şi a ţinut un discurs la Congres. Dar nu preşedintele organizaţiei ia decizia. Oricum, la sfârşitul lui august 2009, noi am mai avut o cerere de excludere a domnului Cataramă şi atunci Biroul organizaţiei a respins-o, cu 5 voturi «împotrivă» şi 4 «pentru». Mi se pare chiar nerezonabil s-o mai discutăm încă o dată, dar nu eu iau decizia", a precizat Dincă.

El a respins şi acuzaţia lui Antonescu conform căreia filiala este prost organizată, deoarece Viorel Cataramă trebuia exclus mai demult. "Nu ştiu de ce nu se vorbeşte că organizaţia noastră a fost a patra pe ţară la ultimele alegeri. Am plecat de la un scor 8 la sută şi am ajuns la 28 la sută la alegerile prezidenţiale", a menţionat el.

Potrivit ziarului "Gândul", surse din PNL susţin că, în august 2009, nu s-a luat decizia excluderii lui Cataramă pentru că liderii de la centru ar fi avut păreri împărţite şi organizaţia nu ar fi ştiut ce decizie să ia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici