Cristian Buşoi critică dur PSD: Şi-a bătut joc de sănătatea românilor

Vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, susţine că Guvernul Dăncilă trebuie demis, după ce social-democraţii „şi-au bătut joc de o ţară întreagă doar pentru a-i face pe plac lui Liviu Dragnea”.

290 afișări
Imaginea articolului Cristian Buşoi critică dur PSD: Şi-a bătut joc de sănătatea românilor

Lider PNL: PSD şi-a bătut joc de sănătatea românilor

„În timpul acesta, construirea spitalelor regionale a stagnat. Deşi au promis în campania electorală că vor construi opt spitale regionale, suntem încă la stadiul de studiu de fezabilitate pentru cele trei care puteau fi construite cu fonduri europene. Pentru celelalte cinci, nici măcar în acest stadiu incipient. Doamna ministru al Sănătăţii a recunoscut singură că abia în anul 2027 vom putea avea spitalele finalizate”, afirmă Cristian Buşoi.
 
Vicepreşedintele PNL spune că există încă probleme în spitale şi că „sunt zile întregi în care sistemul care operează cardurile de sănătate se blochează”. Totodată, Buşoi spune că de la Colectiv încoace Guvernul Dăncilă a dat în folosinţă doar trei paturi pentru arşi.
 
„Nicio reformă nu a fost făcută în sistemul medical. Da, medicii au salarii mari şi binemeritate, dar ei continuă să plece şi să opereze afară pentru că în spitale condiţiile sunt încă dezastruoase. Fondurile sunt insuficiente. Medicii trebuie să îi roage pe pacienţi să vină cu medicamente de acasă”, adaugă liderul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici