Cristian Buşoi, preşedinte PNL Bucureşti. Adriana Săftoiu, prim-vicepreşedinte coordonator

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi va prelua conducerea PNL Bucureşti, urmând ca pentru preşedinţia organizaţiilor de sectoare să fie organizate alegeri, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

484 afișări
Imaginea articolului Cristian Buşoi, preşedinte PNL Bucureşti. Adriana Săftoiu, prim-vicepreşedinte coordonator

Cristian Buşoi, preşedinte PNL Bucureşti. Adriana Săftoiu, prim-vicepreşedinte coordonator (Imagine Razvan Chirita / Mediafax Foto)

În cursul zilei de luni ar urma să fie anunţată şi Adriana Săftoiu ca prim-vicepreşedinte coordonator, iar în perioada următoare conducerea filialei să fie completată şi cu deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, care va fi tot prim-vicepreşedinte.

Alegerile de la sectoare vor avea loc în ultima săptămână din august, au precizat sursele citate.

Surse din PNL declarau săptămâna trecută pentru MEDIAFAX că europarlamentarul Cristian Buşoi a cerut alegeri interne în filiale pentru desemnarea preşedinţilor de sectoare.

Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni luni, începând cu ora 13.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici