Cristian Ghinea: Aştept să se termine coşmarul din PNL

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea aşteaptă să termine competiţia din PNL legată de conducerea partidului, competiţie care afectează activitatea Guvernului.

286 afișări
Imaginea articolului Cristian Ghinea: Aştept să se termine coşmarul din PNL

Sursa foto: Mediafaxfoto

Ministrul a declarat joi, la Digi24, că la nivelul Executivului situaţia este greu de gestionat, este o sursă de tensiune şi că multe proiecte se amână până după alegeri. „Şi la USR avem congres şi alegeri, dar fără o astfel de competiţie”, a spus ministrul.

Actualul preşedinte al PNL Ludovic Orban şi premierul Florin Cîţu se află în cursa pentru şefia partidului, între cei doi purtându-se un război al declaraţiilor şi o competiţie în câştigarea susţinerii filialelor locale şi liderilor partidului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici