Cristian Pârvulescu, reales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Pro Democraţia

Cristian Pârvulescu a fost reales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Pro Democraţia, în urma Adunării Generale a organizaţiei desfăşurată sâmbătă şi duminică, organizaţia anunţând, vineri, că se va implica în moderarea dezbaterilor privind reforma sistemului parlamentar românesc.

273 afișări
Imaginea articolului Cristian Pârvulescu, reales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Pro Democraţia

Cristian Pîrvulescu, reales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Pro Democraţia (Imagine: Mediafax Foto)

"Asociaţia Pro Democraţia (APD) şi-a ales, în cadrul Adunării Generale derulată între 25 şi 26 septembrie 2009, membrii Consiliului de Conducere al APD. Cristian Pârvulescu a fost reales în funcţia de preşedinte APD, alături de Alidor Szabo, Constantin Mârza, Cornel Negrea, Ramona Mezei, Vasile Chiru, Vlad Radu în calitate de vicepreşedinţi", se arată într-un comuicat, remis agenţiei MEDIAFAX, de către organzaţie.

Adunarea Generala a stabilit strategia APD pentru următorii doi ani, obiectivele strategice fiind "asigurarea corectitudinii şi administrării procesului electoral la nivel naţional şi internaţional; dezvoltarea mecanismelor specifice democraţiei participative, în special prin susţinerea practicilor democratice la nivel microsocial; consolidarea şi depolitizarea administraţiei publice centrale şi locale şi promovarea bunei guvernări; promovarea unor coaliţii la nivel naţional şi internaţional pe domeniile de expertiză ale APD; creşterea capacităţii instituţionale a APD; combaterea discriminării de orice fel la nivel naţional şi internaţional", se arată în comunicat.

APD va monitoriza toate procesele electorale care se vor derula în această toamnă.

APD anunţă că se va implica în moderarea dezbaterilor privind reforma sistemului parlamentar românesc şi îşi exprimă speranţa că aceste discuţii nu vor influenţa campania pentru alegerile prezidenţiale într-o perioadă de apogeu a crizei economice şi sociale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici