Cristian Preda cere PNL să retragă candidatura lui Munteanu: Ridicolul i-a copleşit

Europarlamentarul Cristian Preda cere PNL să retragă candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, afirmând că este preferabil ca partidul să nu aibă un candidat propriu, ''fiindcă ridicolul i-a copleşit''.

1482 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda cere PNL să retragă candidatura lui Munteanu: Ridicolul i-a copleşit

Cristian Preda cere PNL să retragă candidatura lui Munteanu: Ridicolul i-a copleşit

''Lansez aici un apel către conducerea PNL. Îi invit să retragă candidatura lui Marian Munteanu, care nu are legătură nici cu profilul de centru-dreapta asumat de cei care au votat de-a lungul timpului cu formaţiuni liberale, nici cu doctrina PPE, familia europeană la care au aderat peneliştii. Candidatura lui Munteanu e o eroare la fel de mare ca şi propunerea regelui Mihai drept prezidenţiabil în 1992. După seria Buşoi, Orban, Munteanu, e preferabil ca PNL să nu aibă un candidat propriu, fiindcă ridicolul i-a copleşit. Doar scuzele prezentate electoratului bucureştean îi pot salva. Dacă Munteanu e retras, voi vota cu PNL la Consiliul General. Dacă nu, voi vota şi împotriva lui Munteanu, şi împotriva candidaţilor PNL'', a scris Preda pe Facebook miercuri seara.

Candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei din partea PNL a fost validată marţi seara în unanimitate de către Biroul Politic Naţional al partidului, a anunţat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, în vreme ce seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus a declarat că decizia sa de a se abţine la vot în cazul candidaturii lui Marian Munteanu a fost un vot împotriva "greşelii" conducerii care nu a avut un plan de rezervă, el precizând că BPN va trebui să-şi asume un eventual eşec.

Candidatura lui Marian Munteanu din partea liberalilor a fost criticată în termeni foarte duri - ''piramidală imbecilitate'' - şi de deputatul PNL Theodor Paleologu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici