Cristian Preda: Convenţia PDL a ieşit cum nu se putea mai prost. Scindarea partidului e evidentă

Eurodeputatul PDL Cristian Preda afirmă că a ieşit "cum nu se putea mai prost" Convenţia partidului de sâmbătă, iar scindarea formaţiunii este evidentă, el întrebându-se dacă mai poate fi salvat ceva.

715 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: Convenţia PDL a ieşit cum nu se putea mai prost. Scindarea partidului e evidentă

Cristian Preda (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

"Convenţia PDL a ieşit cum nu se putea mai prost: scindarea principalului partid de opoziţie e evidentă, deşi nevoia de unitate a fost clamată aproape obsesiv, atât în discuţiile din filiale, cât şi în cadrul reuniunii de sâmbătă. Rezultatele finale au fost contestate; mesajul reformist-european a primit mai puţin de 5% din voturile delegaţilor", analizează Preda într-o postare duminică pe blogul său bilanţul evenimentului de sâmbătă de la Romexpo.

Eurodeputatul PDL care a susţinut moţiunea "reformiştilor" a Monicăi Macovei arată că la final sala a huiduit, Traian Băsescu a anunţat despărţirea de PDL, iar tabăra USL "nu şi-a ascuns satisfacţia după încheierea unei zile triste pentru democraţia din România".

"Mai poate fi salvat ceva? Ce-i de făcut?", se mai întreabă Preda retoric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici