Cristian Preda: Europarlamentarii PSD vor să înlocuiască RealitateaTv cu Antena 3 în grila de programe de la Parlamentul European - FOTO

Europarlamentarul Cristian Preda a scris, joi, pe Facebook, că ultima iniţiativă a europarlamentarilor PSD vizează înlocuirea postului Realitatea Tv cu Antena 3 în grila de programe recepţionate în birourile de la Parlamentul European.

544 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: Europarlamentarii PSD vor să înlocuiască RealitateaTv cu Antena 3 în grila de programe de la Parlamentul European - FOTO

Cristian Preda :Europarlamentarii PSD vor să înlocuiască RealitateaTv cu Antena 3 în grila de programe de la Parlamentul European - FOTO (Imagine: Mediafax Foto / Razvan Chirita)

"Pesediştii lucrează din greu la Bruxelles: ultima lor iniţiativă este introducerea Antenei 3 în grila de programe tv recepţionate în birourile de la ‪‎PE‬. Până acum, se prindeau Realitatea Tv şi TVR International, iar numărul canalelor e limitat pentru România la 2", precizează în postarea sa europarlamentarul PPE Cristian Preda.

"Pesediştii nu mai suportă probabil să fie departe de Antena 3, când vin la Parlament, aşa că au semnat o petiţie prin care cer să-i vadă zilnic pe Mircea Badea&co. E neîndoielnic că nu doar românii, ci toţi cetăţenii europeni vor fi mult mai bine reprezentaţi dacă Daciana aude permanent glăsciorul Danei Grecu, iar Grapini - şoapta lui Gâdea!", a comentat Cristi Preda.

Postarea este însoţită şi de o listă cu numele şi semnăturile europarlamentarilor români care doresc înlocuirea postului Realitatea Tv cu Antena 3 în lista de canale interne ale Parlamentului European.

Pe listă sunt 17 europarlamentari. În afară de Norica Nicolai şi Mircea Diaconu, ambii de la ALDE, restul europarlamentarilor sunt din grupul S&D. Practic, petiţia este semnată de toţi europarlamentarii PSD, cu excepţia lui Cătălin Ivan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici