Cristian Preda: Fuia ne-a spus că vrea să facă o platformă agrariană. Suntem sceptici în privinţa reuşitei

Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda a precizat, luni, că fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia a anunţat de acum câteva săptămâni conducerea partidului că intenţionează să creeze o platformă agrariană, iar mai mulţi membri BPN s-au declarat sceptici în privinţa reuşitei demersului său.

220 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: Fuia ne-a spus că vrea să facă o platformă agrariană. Suntem sceptici în privinţa reuşitei

Cristian Preda (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Domnul Fuia ne-a spus unora dintre membrii BPN de mai multe săptămâni că are de gând să creeze o platformă agrariană. Personal, l-am descurajat, nu cred că e un moment bun pentru a întemeia partide cu trei luni înainte de alegeri", a spus Preda.

El a arătat că este greu să creadă că Stelian Fuia intenţionează să se alăture cu platforma agrariană alianţei de dreapta pe care PDL vrea să o creeze.

"Mi-e greu să cred că o persoană pleacă din PDL şi se întoarce peste două săptămâni cu un partid nou", a adăugat Cristian Preda.

El a mai spus că fiecare îşi încearcă şansa şi că acesta este drumul pe care Fuia l-a apucat.

"Domnia sa nu s-a răzvrătit în faţa PDL, ci a considerat că e momentul să fondeze un partid agrarian. Personal şi alţi membri ai BPN suntem foarte sceptici în privinţa acestui demers, dar nu avem cum să ţinem pe cineva în interiorul PDL", a mai spus Preda.

Deputatul PDL Stelian Fuia a demisionat din partid, urmând să lanseze, cu susţinere din partea unor fermieri, o "platformă agrariană", cu care să se prezinte la alegerile parlamentare, au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, surse din apropierea fostului ministru al agriculturii.

Fuia este deputat, ales în Colegiul 4, şi a fost preşedinte al organizaţiei judeţene Călăraşi a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici