Cristian Preda, ironii la adresa lui Iohannis, pentru şedinţa fotografică: Recepţii şi ceremonii. Mai vreţi să-i daţi un mandat?

Fostul europarlamentar Cristian Preda, acum membru PLUS îl ironizează pe actualul preşedinte Klaus Iohannis pe pagina de Facebook, spunând că din activitatea acestuia din luna iulie reies doar recepţii şi ceremonii.

1976 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda, ironii la adresa lui Iohannis, pentru şedinţa fotografică: Recepţii şi ceremonii. Mai vreţi să-i daţi un mandat?

Cristian Preda, ironii la adresa lui Iohannis, pentru şedinţa fotografică: Recepţii şi ceremonii. Mai vreţi să-i daţi un mandat?

„În iulie, preşedintele Iohannis a avut o activitate foarte bogată: a participat la o recepţie; a organizat trei ceremonii: una pentru ca doi miniştri să depună jurământul cerut de Constituţie, una pentru semnarea unui acord de către minorităţile naţionale şi una de decorare; a prezidat o reuniune a CSAT; a făcut trei declaraţii de presă. Gândindu-vă la cât aţi muncit fiecare în parte în cursul lunii trecute, mai vreţi să-i daţi un mandat lui Klaus Iohannis?”, a scris Cristian Preda, pe Facebook.

Klaus Iohannis a ieşit public în ultimele zile pentru a acuza guvernarea PSD-ALDE pentru tragedia de la Caracal, spunând că măsurile luate în pachetul de legi în justiţie au avut acest efect.

Pe de altă parte în ultimele zile, pe Facebook au apărut fotografii cu şeful statului care făcea poze de campanie cu o fetită, chiar dacă suntem în plin scandal legat de crimele din Caracal.

Taguri:
preda,
iohannis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici