Cristian Preda, la mitingul PDL: Ai vreun Dumnezeu, Victor Ponta? Ai vreun Dumnezeu, Crin Antonescu?

Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda a spus, la mitingul de joi al democrat-liberalilor, că eurodeputaţii au vorbit zilele acestea la Bruxelles despre România în termeni ca "haos, atac la statul de drept, dezordine, ruşine, Belarus".

297 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda, la mitingul PDL: Ai vreun Dumnezeu, Victor Ponta? Ai vreun Dumnezeu, Crin Antonescu?

Cristian Preda, la mitingul PDL: Ai vreun Dumnezeu, Victor Ponta? Ai vreun Dumnezeu, Crin Antonescu? (Imagine: Victor Ciupuliga / MediafaxFoto)

"Vin chiar de la Parlamentul European, acolo sunt deputaţi din 27 de ţări şi zilele astea toţi au vorbit despre România. Am să vă spun în ce termeni au vorbit. Au spus aşa: haos, atac la statul de drept, dezordine, ruşine, Belarus. Vă place?", a spus Cristian Preda.

El a susţinut că "şi Europa şi America ne spun că avem o problemă cu statul de drept".

"Victor Ponta şi Crin Antonescu ne spun că nu avem o problemă cu statul de drept, pentru că ei ne-au spus când au început guvernarea că prima lor preocupare nu e Bruxelles-ul, e Moscova. De la Moscova nu se vede o problemă cu statul de drept din România, de la Bruxelles se vede", a adăugat Preda.

Participanţii la miting au scandat "Ponta, nu uita Romania nu-i a ta".

"Ai vreun Dumnezeu, Victor Ponta? (...) Ai vreun Dumnezeu, Crin Antonescu?", a mai spus Preda în intervenţia sa în faţa celor prezenţi la mitingul PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici