Cristian Preda rămâne în PDL. Conducerea partidului a renunţat la excluderea europarlamentarului

BPN al PDL a decis, luni, să nu mai trimită CNC propunerea de excludere din partid a europarlamentarului Cristian Preda, a anunţat chiar acesta, după ce a participat la şedinţa conducerii democrat-liberale.

287 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda rămâne în PDL. Conducerea partidului a renunţat la excluderea europarlamentarului

Cristian Preda (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"S-a discutat despre situaţia mea în PDL. BPN a decis să nu mai trimită CNC propunerea de excludere a mea din partid", a precizat Cristian Preda, după ce a participat la şedinţa conducerii partidului.

Potrivit lui Preda, decizia a fost luată prin vot, înregistrându-se doar o abţinere.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, la începutul lunii aprilie, de conducerea partidului. Hotărârea finală urma să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL. Decizia BPN a venit după ce Preda l-a criticat pe candidatul partidului la Primăria Capitală, Silviu Prigoană, şi a anunţat că el va vota pentru candidatul independent Nicuşor Dan.

În 13 aprilie, preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, declara că este foarte posibil ca partidul să treacă peste "incidentul" legat de europarlamentarul Cristian Preda, care fusese propus de BPN pentru excluderea din PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici