Cristian Tudor Popescu răspunde scrisorii deschise a lui Adrian Năstase

"Dl. Adrian Năstase a pierdut alegerile deoarece a reuşit să le comunice românilor sentimentul acut că e atât de hulpav încât nu le dă şi lor ceva din ce-a furat". Este fraza care a declanşat o polemică între fostul premier al României, Adrian Năstase, şi senior editorul Gândul, Cristian Tudor Popescu.

180 afișări
Imaginea articolului Cristian Tudor Popescu răspunde scrisorii deschise a lui Adrian Năstase

Cristian Tudor Popescu răspunde scrisorii deschise a lui Adrian Năstase (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Adrian Năstase a publicat pe blogul personal o "Scrisoare deschisă către domnul Cristian Tudor Popescu", în care îşi arată indignarea faţă de fraza de mai sus şi pune în discuţie "deontologia profesională" a lui CTP, care s-ar fi erijat în "judecătorul suprem al moralei româneşti". "V-aţi aşezat în postura de arbiter elegantiarum al presei româneşti, ca ayatolah al bunei credinţe şi al profesionalismului cu orice preţ", scrie Adrian Năstase.

Vezi aici textul integral al scrisorii.

Cristian Tudor Popescu publică, în ediţia de joi a ziarului Gândul, un "Răspuns deschis către domnul Adrian Năstase".

Vezi aici răspunsul lui Cristian Tudor Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici