Cristoiu: "Băsescu are o gaură în cap"

Pentru prima dată de la alegeri, jurnalistul Ion Cristoiu dezvăluie secretele victoriei lui Traian Băsescu, potrivit ziarului Ring. Ziaristul radiografiază, într-un interviu în pentru "Ziarul Ring", războiul dintre preşedinte şi moguli, criza presei, personajele politice ale momentului, dar vorbeşte şi despre relaţiile sale cu unii dintre cei mai bogaţi oameni din România.

44 afișări
Imaginea articolului Cristoiu: "Băsescu are o gaură în cap"

Cristoiu: "Băsescu are o gaură în cap" (Imagine: Mediafax Foto)

Vorbind despre Traian Băsescu, Ion Cristoiu Aminteşte că "Un mare satiric ceh, Bogomil Hrabal, spune despre cineva: nu se poate trăi fără o gaură în cap. Traian Băsescu are o gaură în cap! Adică nu poţi să faci politică in stil mare fără să fii un pic nebun (…) S-a maturizat nemapomenit, este de nerecunoscut."

Citeşte mai multe despre declaraţiile lui Ion Cristoiu despre preşedintele Băsecu pe www.ziarulring.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici