CSAT a avizat rectificarea bugetară pentru instituţiile din domeniul securităţii naţionale pe 2019

Consiliul Suprem de Apărare al Ţării a avizat în şedinţa de marţi propunerile de rectificare bugetară pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, în anul 2019, potrivit unui comunicat emis de Administraţia Prezidenţială după şedinţa Consiliului.

1418 afișări
Imaginea articolului CSAT a avizat rectificarea bugetară pentru instituţiile din domeniul securităţii naţionale pe 2019

CSAT a avizat rectificarea bugetară pentru instituţiile din domeniul securităţii naţionale pe 2019

"În finalul şedinţei, s-au avizat propunerile de rectificare bugetară pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, în anul 2019", arată un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, emis marţi după şedinţa CSAT.

Proiectul de rectificare bugetară va fi pus miercuri în transparenţă decizională pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, înainte de CEx-ul PSD de luni.

Executivul ar urma să aprobe rectificarea bugetară pe 5 august, însă fără anexa pe judeţe şi pe localităţi. Această anexă este posibil să fie aprobată la finalul lunii august, au precizat surse din PSD pentru MEDIAFAX.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a spus că există nemulţumiri în rândul partidului său în legătură cu faptul că, la rectificarea bugetară, sumele pentru ministerele Educaţiei, Sănătate şi Transporturi, precum şi cele pentru investiţii au fost reduse.

Pe de altă parte, Tăriceanu a criticat majorarea cu peste jumătate de miliard la bugetele SRI, SIE şi STS.

Liderii PSD-ALDE au discuta luni într-o şedinţă a coaliţiei de guvernare despre aspecte legate de rectificarea bugetară, însă ALDE a ieşit la fel de nemulţumit după întâlnire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici