CSAT: Instituţiile centrale care deţin informaţii clasificate să finalizeze inventarierea acestora

CSAT a decis, marţi, ca toate autorităţile şi instituţiile publice centrale deţinătoare de informaţii clasificate să finalizeze inventarierea şi reclasificarea/declasificarea informaţiilor secretizate din gestiune şi să soluţioneze, într-un termen scurt, incidentele de securitate.

295 afișări
Imaginea articolului CSAT: Instituţiile centrale care deţin informaţii clasificate să finalizeze inventarierea acestora

CSAT: Instituţiile centrale care deţin informaţii clasificate să finalizeze inventarierea acestora (Imagine: Shutterstock)

Potrivit comunicatului de presă remis la finalul şedinţei CSAT, o temă de pe ordinea de zi a constituit-o informarea privind constatările şi concluziile rezultate din activitatea desfăşurată pentru protecţia informaţiilor clasificate.

”Membrii Consiliului au hotărât ca toate autorităţile şi instituţiile publice centrale deţinătoare de informaţii clasificate să finalizeze inventarierea şi reclasificarea/declasificarea informaţiilor secretizate din gestiunea proprie sau gestionate de către unităţile care funcţionează în subordinea, sub autoritatea, în coordonarea sau în domeniile lor de activitate şi să soluţioneze, într-un termen scurt, incidentele de securitate produse în cadrul acestora”, se precizează în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici