CSAT: România şi-a respectat toate angajamentale pentru aderarea la spaţiul Schengen

Membrii CSAT au discutat, joi, despre aderarea României la spaţiul Schengen, concluzia fiind că ţara noastră şi-a respectat toate angajamentele la acest capitol.

44 afișări
Imaginea articolului CSAT: România şi-a respectat toate angajamentale pentru aderarea la spaţiul Schengen

CSAT: România şi-a respectat toate angajamentale pentru aderarea la spaţiul Schengen

Preşedinţia menţionează, într-un comunicat remis, joi, agenţiei MEDIAFAX, că în şedinţa CSAT s-a discutat despre pregătirile pentru aderarea României la Spaţiul Schengen conform calendarului stabilit.

"În cadrul şedinţei au fost trecute în revistă rezultatele foarte bune ale evaluărilor realizate de către Comisia Europeană şi au fost stabilite priorităţile de acţiune pentru perioada următoare. Concluzia discuţiilor a fost că România şi-a respectat toate angajamentele la acest capitol", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici