Cum a petrecut AUR, a doua forţă politică din România, de Adormirea Maicii Domnului

Dacă guvernanţii PSD-PNL au fost pe faleza din Constanţa pentru a participa la festivităţile de Ziua Marinei, AUR, a doua forţă politică în România după sondaje, şi liderul opoziţiei, a ales să fie alături de români în teritoriu, participând la slujbele religioase cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, a treia sărbătoare ca importanţă în calendarul creştin ortodox.

773 afișări
Imaginea articolului Cum a petrecut AUR, a doua forţă politică din România, de Adormirea Maicii Domnului

,,De sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, reprezentanţii AUR au fost prezenţi la Mănăstirea Izvorul Mureşului, din Harghita, o redută a ortodoxiei şi a românismului! Sfânta Fecioară să ne ocrotească şi să ne aibă pe toţi în paza sa!", a transmis AUR pe pagina sa oficială de Facebook. 

Participanţii la slujbă au afişat drapele şi steaguri ale statului român. 

Claudiu Târziu, senator şi co-preşedinte AUR, a declarat că a ales să petreacă de această sărbătoare la Mânăstirea Izvorului Mureşului.

,,De ce am ales aici?

Nu doar pentru că este un simbol al românismului, dar şi pentru că are hramul Maicii Domnului (...). Am vrut să fim solidari fraţii noştri români dintr-o inimă a ţării unde ei sunt prigoniţi. Am vrut să vadă că au apărători în clasa politică (...). Suntem şi cu fapta alături de ei", a declarat Claudiu Târziu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici