Cum arată o zi de muncă din viaţa lui Crin Antonescu

I se spune „Leneşul“. Monitorizat pas cu pas, într-o zi de lucru, senatorul Crin Antonescu nu se dezminte. Pentru el, ziua de muncă începe după ora 13.00 şi se termină la 17.30. Dar nu la Senat!. Miercuri, 13 aprilie 2011. Preşedintele PNL şi-a neglijat total activitatea parlamentară. A ieşit din casă câteva ore în interes de partid şi pentru a-şi recupera fiica de la bunici.

131 afișări
Imaginea articolului Cum arată o zi de muncă din viaţa lui Crin Antonescu

Cum arată o zi de muncă din viaţa lui Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Acuzat nu o dată că este chiulangiu, unul dintre cei mai importanţi lideri politici ai momentului, Crin Antonescu, are un program zilnic mai mult decât lejer, potrivit mai degrabă unui pensionar sau unui şomer. Bun orator, după cum îl caracterizează chiar şi cei mai înverşunaţi adversari, Crin Antonescu reuşeşte totuşi să lase impresia că ar lucra zi-lumină. Pentru "reformarea statului şi a clasei politice" sau pentru un "plan eficient şi rapid de ieşire din criză", după cum singur declară pe blogul personal.

Liderul PNL, al cărui slogan este "România bunului-simţ", trage însă chiulul de la Senat ori de câte ori are ocazia. Deşi la 13 aprilie 2011 avea, teoretic, un program încărcat la Parlament, Crin Antonescu a ieşit din casă abia la ora 13.10. Îmbrăcat lejer, a urcat în Loganul cu număr de Senat, cu numărul B 38 SNT, şi a plecat în oraş. Nu s-a îndreptat spre Palatul Parlamentului, ci spre Arcul de Triumf. La ora 13.40, maşina a intrat în curtea unei vile, din Bulevardul Kiseleff, la sediul Uniunii Social Liberale (USL), organizaţie care reuneşte cele mai importante partide din opoziţie, PSD şi PNL.

Citeşte mai multe despre cum arată o zi de muncă din viaţa lui Crin Antonescu pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici